Ulaz C. Useljivi stanovi čekaju kupce!

By 18 априла, 2018tempo gradnje

Srećno useljenje prvim stanarima!

Ovih dana smo završili radove na izgradnji ulaza C, prve faze realizacije savremenog stambenog kompleksa “Dva Javora” u Mirijevu. Objekat svakodnevno obilazi nekoliko porodica u potrazi za svojom maštom, svojim budućim domom. Reakcije svih kupaca su skoro iste: “Zaista nismo očekivali ovakav kvalitet!”. Verujte, to je najlepša nagrada za naš trud, ono što nas je motivisalo od samog početka. Objekat je izgrađen za manje od godinu dana, prema planovima i na opšte zadovoljstvo naših kupaca, investitora i međunarodne banke, koja je obezbedila projektno finansiranje objekta. Useljivi stanovi čekaju svoje stanare, izvršen je tehnički prijem zgrade, priključene su sve komunalne mreže, a u toku je proces uknjiženja. Aktivno se spremamo se za početak gradnje faze 2 – ulaza A i B.

Kako do stambenog kredita? Lako.

Komercijalne banke aktivno odobravaju kredite našim kupcima. Nakon što se izvrši rezervacija stana predugovorom overenim kod notara, kupcima predajemo komplet dokumenata potreban za odobravanje kredita. Svakodnevno smo u kancelariji na objektu. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo, spremni da pokažemo raspoložive stanove, prodiskutujemo o svim pitanjima koja Vas interesuju i detaljno objasnimo potrebne korake za kupovinu stana.

Posetite nas i pogledajte stanove

Stanovi nemaju ujednačenu cenu po kvadratu. Ona je u rasponu 830-1240 evra/m2 i zavisi od sprata, pogleda, površine podrumske ostave itd. Na sajtu je pokazana cena za svaki pojedinačni stan, u meniju “Izbor stanova”. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

tel. 066-100-030